Hotellin esittely

Hotelli Tulikettu sijaitsee ihanteellisella paikalla Sotkamon keskustassa, Hiukan harjun huipulla, josta on upeat näkymät Sapso järvelle. Puhdas luonto ympäröi hotellia kainuulainen mäntymetsä ja Hiukan rantojen törmät kätkevät uumeniinsa jääkautisia muistoja. Vuokatin jylhiä vaaramaisemia voi ihailla hotellin pihalta. Sotkamon kuntakeskuksen kaupat ja muut palvelut sijaitsevat 5 minuutin kävelyetäisyydellä ja Vuokatin monipuoliset palvelut löytyvät muutaman kilometrin päässä hotellilta.

Hotelli Tulikettu on perinteikäs suomalainen perheyhtiö ja Private Hotels yhteistyökumppani. Olemme jo usean vuosikymmenen ajan tarjonneet asiakkaillemme vaivatonta majoitusta, herkullisia ruokia, virkistäviä juomia ja unohtumattomia elämyksiä.

Hotelli Tulikettu – luonnollinen valinta Sotkamossa

Aktiivinen ympäristö

Hotelli Tulikettu tarjoaa asiakkailleen Sotkamon ja Vuokatin alueiden laajan palvelukirjon ympäri vuoden. Majoittumalla Hotelli Tuliketussa pääset Vuokatin ja Sotkamon luontoon, liikunnallisiin aktiviteetteihin, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin vaivattomasti ja edullisesti. Samalla saat nauttia perhehotellin henkilökohtaisesta palvelusta.

Sotkamo-Vuokatti -alue on monipuolinen ympärivuotinen matkakohde ja yksi Suomen vilkkaimmista matkailukeskittymistä. Kesällä meillä voi harrastaa patikointia, tennistä, golfia, kalastusta, maastopyöräilyä. Marjastus, sienestys ja metsästys ovat suosittu ja syksyn juttuja. Nauti lumisen maiseman lempeydestä joka ikinen talvi Sotkamossa pääsee varmuudella hiihtämään ja laskettelemaan, alkaen 10.10. jolloin Vuokatin ensilumenlatu avautuu. Lähin hiihtolatu lähtee suoraan hotellin pihalta. Vuokatin hiihtoputki ja lumilautahalli mahdollistavat talviaktiviteetit myös kesäisin.

Hotelli tulikettu järjestää vaivattomasti asiakkailleen myös eksoottisempaa aktiviteettiä kuten kotaruokailuja, lumikenkäkävelyitä tai moottorikelkka ja husky safareita. Hotellin viereltä löytyy lukuisia hienoja ulkoilureittejä ja Vuokatin vaellusreitit tarjoavat myös vaativampia haasteita.

Hotellimme sijaitsee Hiukan uimarannan ja Sotkamon Jymyn legendaarisen pesäpallostadionin vieressä, kaikkien Sotkamon taajama-alueen palveluiden äärellä vain muutaman kilometrin päässä Vuokatin matkailukeskuksesta.

Hotellista on matkaa Vuokatin Urheiluopistolle 6 km, laskettelurinteille 7 km ja Holiday Club Katinkullan kylpylään noin 8 km. Viihdekeskus Naapurinvaaraan matkaa on noin 12 km.

Hotelli Tulikettu tarjoaa erinomaiset puitteet järjestää erilaisia seminaareja, kokouksia merkkipäiviä jne. Olemme myös erikoistuneet toteuttamaan asiakkaan toiveiden mukaisia hääjuhlia, juhlalounaita ja -illallisia erikokoisille ryhmille