Hotellin Palvelut:

Majoitus

Hotelli Tuliketussa on yhteensä 82 viihtyisää ja yksilöllistä huonetta. Osa huoneista on omalla uloskäynnillä, rajoitettu määrä ns. lemmikkihuoneita. Kaikki hotellihuoneemme ovat savuttomia ja tarjoamme huoneita myös allergisille sekä liikuntarajoitteisille. Sviittejä hotellissamme on kaksi. Tilahuoneita kolme, joista kahdessa on oma sauna ja yhdessä oma uloskäynti. Tilavia perhehuoneita (iso 2-hh tarvittavilla lisävuoteilla), on kymmenen. Lisäksi osa huoneista yhdistettävissä väliovella. Hotellin vastaanotto ja aulabaari on avoinna: Ma - pe klo 7.00 - 22.00 La - su klo 8.00 - 22.00

Kokous on muutakin kuin työtä

Hotelli Tulikettu tarjoaa Teille kokouksenne lisäksi rentouttavia hetkiä ruokailun ja illanvieton parissa. Suunnittelemme oheisohjelman toiveidenne mukaan - tiimitapahtumat, safarit ja luontoretket tilauksesta. Hotellissa on 4 kokoustilaa, joihin on saatavilla kokouskäyttöön tarvittavat AV-välineet: video, videotykki, diaprojektori, piirtoheitin ja fläppitaulu. Kokoustiloissa on langaton laajakaistayhteys kannettavalle päätteelle.

Kokoustilat:

 • Ketunkolo - max. 30 hlöä
 • Hiukkakabinetti - max. 40 hlöä
 • Ravintolasali - max. 80 hlöä
 • Takkakabinetti - max. 20 hlöä
 • parvi - max. 20 hlöä
 • Ravintola

  Hotelli Tuliketun tunnelmallinen ravintola tarjoaa pohjoisten metsien ja vesien herkut sekä kattavat aamiaiset. Upean järvimaiseman ääressä koet herkullisia makuelämyksiä. Kaiken kaikkiaan ravintolassamme on 400 asiakaspaikkaa. Tervetuloa herkuttelemaan!

  Yritys- ja Yksityistilaisuudet

  Hotellimme järjestää toiveittesi mukaiset tilaisuudet ja juhlat tai ruokailun asiaankuuluvine ohjelmineen - häät, perhejuhlat, kokoukset ym. ryhmäruokailut ja tilaisuudet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva tilaisuus!

  Liikunta ja Rentoutuminen

  Hotelli Tulikettu tarjoa hienot puitteet kuntoiluun ja ulkoiluun. Hotellivieraiden käytössä on saunaosaston vieressä sijaitseva kuntosali, jossa asukkaamme voivat ottaa hien pintaan ennen pehmeitä löylyjä saunassa uima-allasosastollamme. Saunamme lämpiävät asukkaillemme päivittäin klo 19 - 21, tilauksesta myös muina aikoina. Saunaosastollamme on erilliset naisten ja miesten saunat sekä takkakabinetti. Saunaosaston vierestä löytyy keväällä 2007 remontoitu uima-allas. Lasivilpolassa ihailet saunomisen välillä Hiukan rannalle avautuvia upeita maisemia. Asukaskäytön ulkopuolella saunat sekä takkakabinetti ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Pyydä tarjous vastaanotostamme!

  Hotelli Tuliketusta käsin voit nauttia Sotkamon ja Vuokatin alueen monipuolisista ohjelmapalveluista sekä liikunta mahdollisuuksista. Sotkamon ja Vuokatin hiihtoladut kulkevat noin 200 m päästä hotellista. Lisäksi asukkaille on varattu tilat suksien huoltamista varten. Vuokatin laskettelukeskus on noin 7 km päässä hotellista.